Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Ses Majestats d'Orient visitaran Caldes d'Estrac
El pr˛xim dijous 5 de gener, a les 18 hores, comenšarÓ la cavalcada reial a la Riera i tot seguit, hi haurÓ el campament reial a la Sala Cultural de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac

Reis 2023Enguany, Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a omplir Caldes d’Estrac de màgia, alegries i emocions. El pròxim dijous 5 de gener, Ses Majestats d’Orient visitaran novament el municipi després d’un llarg viatge des de terres llunyanes i recorreran alguns dels principals carrers del poble. En concret, a les 18 hores, començarà la cavalcada reial a la Riera. A continuació, passarà pel Carrer Santa Teresa, pel Camí Ral, per la Baixada de l’Estació, pel Carrer Callao i finalitzarà a la Riera.

Tot seguit, a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac, hi haurà el campament reial, on els nens i les nenes podran entregar directament les seves cartes plenes de bonics desitjos a Melcior, Gaspar i Baltasar, així com compartir una breu estona amb Ses Majestats d’Orient. Aquesta setmana, des del consistori caldenc, s’ha pogut parlar amb Melcior, Gaspar i Baltasar i Ses Majestats d’Orient han afirmat que tenen moltes ganes de saludar els infants caldencs i conèixer de primera mà les seves peticions.

Informaciˇ publicada el 2 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05