Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
PLA INUNCAT actiu en Fase de Prealerta
Caldes d´Estrac es un dels municipis on es pot registrar una intensitat de pluja superior a 20 mm en 30 minuts

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha activat el Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) en fase de prealerta, amb l'objectiu de fer front a les possibles afectacions causades per les condicions meteorològiques adverses que es preveuen per a les properes hores.

Des d'aquesta nit i fins demà al matí la possibilitat de superació del llindar d'intensitat de pluja superior als 20mm en 30minuts al terç sud de Catalunya. A partir d'aquesta matinada la possibilitat augmenta geogràficament a tot el litoral i prelitoral de Catalunya. La distribució geogràfica del fenomen dins de la zona avisada serà de caràcter local. Els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta.

Podeu consultar les actuacions a fer, els consells i les recomanacions municipals vinculades a l'INUNCAT a http://interior.gencat.cat/inundacions

La situació de risc contemplada en aquest comunicat es donarà per finalitzada, sense necessitat d’una comunicació de tancament per part del CECAT, un cop acabi el període meteorològic especificat; sempre i quan no s’actualitzi la informació amb una nova comunicació.

Prealerta inuncat 1

Prealerta inuncat 2

Informació publicada el 19 de setembre de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05