Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El balanç públic dels primers sis mesos de Govern, desperta força interès ciutadà
La Sala va aplegar quasi un centenar de persones

Que hi havia interès a conèixer més bé l’activitat del Govern Municipal des de l’inici del mandat, ho demostra, tant la nombrosa assistència, com la participació activa en forma de preguntes i aportacions que van allargar la sessió, que havia començat a les 6 de la tarda del dissabte 20 de gener, fins a gairebé les nou del vespre.

Era la primera vegada en vuit anys que es convocava un acte d’aquestes característiques i els assistents així ho varen manifestar, tot demanant que a partir d’ara es celebrin més sovint. De fet, l’alcalde, Albert Batlle, a la seva intervenció inicial ja va anunciar que, més enllà dels plens municipals que es celebren cada dos mesos, aquest era un compromís de transparència i informació del Govern que es mantindrà de forma regular durant l’any i en diverses ocasions.

La Sequera, el Consultori Mèdic i les obres públiques, la reforma feta de l’administració, la intervenció més intensa als carrers dels serveis públics i de seguretat, l’apunt econòmic de la precarietat de les finances, la gestió de la Bressol i l’escola, a més de les activitats lúdiques de les Festes Majors, van centrar l’acte, si bé també es va parlar de les platges, Mercedes Torras, POUM, l’activitat cultural i de la Gent Gran, l’incivisme d’alguns en la recollida de brossa i defecacions gossos, entre d’altres.

L’alcalde i cada regidor/a van explicar les principals actuacions de cada àrea i el públic va preguntar les qüestions que va considerar. Resultat, un notable d’interès i participació.

Balanç dels sis primers mesos

Informació publicada el 26 de gener de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05