TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Molt ennuvolat amb pluja
mín
18°
màx
26°
Ennuvolat
mín
18°
màx
27°
Intervals de nuvolositat
mín
19°
màx
28°
Dimecres 3Dijous 4Divendres 5

SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

AQUA CALIDA: BIO-FIRA DE TERMALISME, SALUT, HISTòRIA I GASTRONOMIA
  • Des del 2017 i durant un cap de setmana del mes juny Caldes d’Estrac convida a viure i conèixer un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat. Situada al bell mig del municipi, entre el mar, la platja i els turons que el voregen, la fira gaudeix d’un emplaçament únic per gaudir amb tots els sentits de l’ampli ventall de propostes pensades per a famílies, joves, viatgers, grans i petits que vulguin apropar-se al món bio. 

    Una aposta decidida per un estil de vida basat en el benestar, la sostenibilitat i la salut, així com la del món on vivim a partir d'una proposta singular i única per a posar en valor tota la riquesa del municipi, difonent un model de vida saludable i amb una oferta atractiva d’activitats per al gaudi de petits i grans: gastronomia, termalisme, salut i benestar, cultura, exposicions, art i propostes familiars. 

    Més que una fira, Aqua Calida és una experiència i una oportunitat per al visitant de gaudir, cuidar-se i apostar per sí mateix en un entorn únic. 

  • Fira encantades

 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere