TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
17°
màx
26°
Descobert
mín
17°
màx
26°
Poc ennuvolat
mín
16°
màx
26°
Dilluns 3Dimarts 4Dimecres 5
AGENDA
Dissabte, 27 de maig de 2017  -  8 h vespre
PALAU I FABRE EN L'ALQUÍMIA MUSICAL
CONCERT

170505_fundacio_concertmusicalUn concert que aplega distintes veus musicals de compositors catalans actuals i en progrés, que se sumen a l'homenatge a Palau i Fabre en l'any del centenari. També la música és per excel·lència una transmutació, una alquímia de les més especials i factibles: no és res palpable (les notes escrites en pentagrames són mers símbols), en un moment determinat es manifesta a través de veus i instruments i torna a desaparèixer, deixant la seva impressió perenne en l'esperit humà. Amb aquest concert es fa el procés a la inversa: volem restituir en forma de música les impressions que han causat en els compositors la lectura dels poemes de Palau i Fabre: alquímia sobre alquímia. Una meravella digna d'ell.

Música de Josep Soler, Jesús Rodríguez-Picó, Salvador Brotons, Jaume Creus, Llorenç Balasch.

Intèrprets: David Sanz, guitarra, professor del Conservatori d'Andorra; Jordi Gendra, flauta, membre de l'Ensemble Instrumental de Barcelona i solista de l'Orquestra de Cambra de Granollers; Montserrat Bertral, mezzo.

Lloc: Fundació Palau
Adreça: La Riera, 54
Ho organitza: Fundació Palau
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Música
 
Informació relacionada
La cita tindrà lloc del 27 al 29 d'abril del 2017, i la Fundació Palau juntament amb el Museu Picasso de Barcelona seran els principals organitzadors
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya

Logo Biosphere