Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dissabte, 3 de juny de 2023 (*també 04-06-2023)
5ª bio-fira Aqua Càlida de Caldes d'Estrac
Tallers, activitats, xerrades, propostes gastronòmiques, actuacions musicals i altres activitats ompliran el Parc Joan Maragall, el primer cap de setmana de juny

El Parc Joan Maragall de Caldes d'Estrac acollirà, el primer cap de setmana de juny, una nova edició de la bio-fira Aqua Calida. Concretament, aquesta cinquena edició se celebrarà el dissabte 3 i el diumenge 4 de juny. Igual que l´any anterior, professionals de diverses disciplines relacionades amb l'àmbit del benestar s'instal·laran al Parc Joan Maragall i donaran consells i recomanacions per a promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat.
La bio-fira Aqua Calida és una proposta totalment transversal, pensada per a un públic general i familiar. A més a més, l´Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, convida a tots els negocis locals a formar part de l´esdeveniment i ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes. Les persones interessades a oferir un taller, xerrada o activitat es poden apuntar a través d´aquest formulari en línia (per a més informació escriure a marta@kosmoeventus.com o trucar als telèfons 93 830 04 96 i 690 11 05 45).

Consulteu el programa d'activitats [+]

Lloc: Parc Joan Maragall
Data: 3 de juny de 2023 fins al 4 de juny de 2023
Tipus d'acte: Exposició, Mostra
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05