Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Bio-Fira Aqua Calida
BIO-FIRA AQUA CALIDA
Banner Aqua CAlida
TERMALISME, SALUT, CULTURA, GASTRONOMIA i SOSTENIBILITAT
 
L'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el seu regidor al capdavant, Freddy Freixas, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, us dona la benvinguda a la quarta edició de la bio-fira Aqua Calida. Després d’una aturada obligada a causa de l’emergència sanitària, enguany, tornem amb molta il·lusió de retrobar-nos en la nova ubicació de la fira: el Parc Joan Maragall. La nova edició es farà el primer cap de setmana de juny. En concret, el dissabte 4 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores i el diumenge 5 de juny, d’11 a 17 hores.
Es tracta d’una fira lúdica, d’oci i divulgativa d’un model de desenvolupament econòmic i social sostenible basat en el territori i en el patrimoni local i dirigida a un públic general i familiar. Les activitats estaran distribuïdes per tot el Parc Joan Maragall: gastronomia amb restauradors locals, mercat d'artesania i salut, activitats infantils per promoure les bones pràctiques mediambientals, espai de salut amb tastets de ioga i altres pràctiques, espai de micro-xerrades, tallers divulgatius sobre la sostenibilitat i música en directe.
Des de l'Ajuntament, volem agrair molt especialment la implicació dels restauradors, comerciants i artesans locals, els Diables d'Estrac, la Policia Local de Caldes d'Estrac, la brigada municipal, l'Oficina de Turisme i l'Associació de Viles Termals de Catalunya, així com la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de l'Energia de la Generalitat de Catalunya.
El dissabte 4 i el diumenge 5 de juny, us esperem a la bio-fira Aqua Calida de Caldes d'Estrac!

- L'Ajuntament de Caldes d'Estrac organitza un workshop de lideratge en sostenibilitat i propòsit de marca

- El meteoròleg Francesc Mauri inaugurarà la bio-fira Aqua Calida de Caldes d'Estrac

- Bona acollida de la bio-fira Aqua Calida de Caldes d'Estrac

- Caldes d'Estrac acull una sessió interna de treball de l'Associació de Viles Termals de Catalunya

- FOTOGRAFIES. Gaudeix de l'àlbum fotogràfic complet

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05