Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Inici | Bio-Fira Aqua Calida
Bio-Fira Aqua Calida
Obrir/tancar menú lateral
Banner web
Quinta edició 2023    
PROGRAMA ACTIVITATS 2023

Diptic final biofira
 
TERMALISME, SALUT, CULTURA, GASTRONOMIA i SOSTENIBILITAT
 
Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, es convida a tots els negocis de Caldes d’Estrac a formar part de l’esdeveniment. L’Ajuntament ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes. Així mateix, el consistori anima a impulsar xerrades, tallers o activitats relacionades amb la temàtica de la fira. Les persones interessades es poden apuntar a través d’un
Formulari Empreses Locals

Formulari Empreses Locals

Fitxer: KE_AquaCalida_Caldetes_ConvocatoriaLOCALS__003_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 125.69 kB

formulari en línia. Per a més informació, es pot escriure a marta@kosmoeventus.com o trucar als telèfons 93 830 04 96 i 690 11 05 45.
 
L'Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el seu regidor al capdavant, Freddy Freixas, i amb el suport de la Diputació de Barcelona, us dona la benvinguda a la quinta edició de la bio-fira Aqua Calida. La nova edició es farà el primer cap de setmana de juny. En concret, el dissabte 3 de juny, l’horari serà d’11 a 00 hores i el diumenge 4 de juny, d’11 a 17 hores.
Es tracta d’una fira lúdica, d’oci i divulgativa d’un model de desenvolupament econòmic i social sostenible basat en el territori i en el patrimoni local i dirigida a un públic general i familiar. Les activitats estaran distribuïdes per tot el Parc Joan Maragall: gastronomia amb restauradors locals, mercat d'artesania i salut, activitats infantils per promoure les bones pràctiques mediambientals, espai de salut amb tastets de ioga i altres pràctiques, espai de micro-xerrades, tallers divulgatius sobre la sostenibilitat i música en directe.
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina