Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Equipaments i Serveis
Obrir/tancar menú lateral
Biblioteca Can Milans
 • bibliotecaBiblioteca 2021

  sala d'estudi

  La Biblioteca Can Milans és un dels equipaments culturals de Caldes d’Estrac. Inaugurada l'1 de maig de 1993, es troba al centre històric de la vila, a la masia de Can Milans, a tocar de l'església. L’edifici compta amb tres plantes i més de 45 punts de lectura repartits entre la sala infantil, la sala d'estudi i la zona d'Internet.

  L'equipament forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i disposa d'un fons general de més de 20.000 volums (dades de l'any 2023), a més del fons especial del caldenc Antoni Graupera. A l'espai, hi trobem una part de la seva biblioteca amb obres de diferents àmbits temàtics:  estudis d'àmbit local i comarcal, obres de geografia i excursionisme, assaig polític i prosa literària.

  Entre els serveis, hi trobareu: informació, Internet, préstec general, préstec de llibres electrònics, préstec de tauletes d'ús públic, préstec interbibliotecari, racó de famílies, renovació de documents, serveis a escoles, Wi-Fi, activitats infantils i familiars, activitats per a persones adultes, bústia de retorn de documents 24h, entre d’altres.

  L'aportació de la Biblioteca Can Milans com a centre difusor de cultura és indefectible. L'espai ofereix una àmplia i variada programació que fomenta la lectura i l'activitat literària, i contribueix, molt especialment, en la formació dels infants.

  Si necessiteu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres.

 • Adreça
  C/Església, 6-8
 • Telèfon
  93 791 30 25
 • Correu electrònic
 • Horari
  Horari d’Hivern. De l’1 de novembre al 31 de maig: Matí: dimecres, de 10.30h a 13h i dissabtes, de 10h a 13h. Tarda: de dilluns a divendres, de 15.30h a 20h. Horari d’Estiu. De l’1 de juny al 30 de setembre: Matí: dimecres, de 10.30h a 13h. Tarda: de dilluns a divendres, de 15.30h a 20h.
 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina