TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
14°
màx
26°
Descobert
mín
15°
màx
27°
Poc ennuvolat
mín
17°
màx
26°
Dijous 26Divendres 27Dissabte 28

Cercador avançat
NOTíCIES
Caldes d´Estrac rep a FITUR un reconeixement de la revista Aire Libre pel seu compromís amb el turisme sostenible
El regidor de l´àrea de Turisme, Òscar Baró, va recollir el premi aquest dissabte a la Fira Internacional de Turisme

190129_airelibre_premi

Caldes d’Estrac ha tingut un paper destacat aquest any dins de la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que cada any se celebra a Madrid. Aquest dissabte, 26 de gener,  el regidor de l’Àrea de Turisme i Promoció Econòmica, Òscar Baró, ha participat en la fira en representació del municipi, per recollir el reconeixement que atorga la revista Aire Libre des del 2017 a persones, entitats i organismes compromesos amb el turisme responsable, així com també per promocionar Caldes i la bio-fira Aqua Calida.

190129_airelibre_oscar190129_airelibre_acteL’acte es va celebrar el dissabte a les 11h matí i va ser la mateixa directora de la revista Aire Libre, Paloma Fernández, i el gerent comercial de FITUR, David Solar, els encarregats de fer el lliurament.

Durant l’acte es va posar en valor el fet de que Caldes hagi fet una aposta ferma per la sostenibilitat i s’hagi posat en marxa una iniciativa com la bio-fira Aqua Calida que aquest any arribarà a la tercera edició. En  els agraïments, Òscar Baró, va convidar a tothom a conèixer Caldes d’Estrac i a participar activament de la fira.

Segons el regidor,  “FITUR, és una de les fires més importants de turisme. Valorem molt positivament el fet de que Caldes hagi estat present no només com a destí turístic, sino com a exemple de turisme sostenible. Gràcies a aquest reconeixement es posa en vàlua i es donarà a conèixer la nostra gastronomia, el nostre termalisme i el nostre compromís amb un turisme sostenible a nivell internacional.”

D’altra banda la revista Aire Libre, publicarà un reportatge donant a conèixer Caldes d’Estrac que es publicarà durant el mes de febrer.

Informació publicada el 29 de gener de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
 
Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.

Informació actualitzada Covid -19 i Viatges a Catalunya