Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Oficina de Recaptaciˇ i Gestiˇ TributÓria
OFICINA DE RECAPTACIˇ I GESTIˇ TRIBUTÓRIA

cartell_citaprevia

190428_logodipuLa gestió i cobrament dels tributs i impostos municipals es coordina amb l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. L'ORGT és un organisme administratiu de la Diputació de Barcelona, que porta a terme la gestió i la recaptació dels ingressos de dret públic.


Si esteu interessats en realitzar algun tràmit relacionat amb els tributs delegats per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt a l'ORGT podeu adreçar-vos indistintament a qualsevol oficina de l'organisme, ja que la xarxa informàtica per realitzar-hi en qualsevol d'elles les gestiones delegades. Alguns d'aquests tràmits també els podeu realitzar sense necessitat de desplaçar-vos, mitjançant Internet, o bé a través del telèfon 93 472 91 15.

Per a més comoditat, podeu domiciliar els vostres rebuts. En aquest cas l'ORGT té establert un servei d'alertes de domiciliats i de fi de voluntària. Per cada rebut domiciliat l'interesat rep, amb uns quants dies d'antelació, un avís per SMS i/o email amb la informació del càrrec que es farà en el compte bancari. També s'avisa si està a punt de finalitzar el termini de pagament en el cas de rebuts pendents no domiciliats. Aquest servei és completament gratuït i només requereix tenir domiciliat un tribut, preferiblement l'Impost sobre Béns Immobles.

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05