Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Participa en la nova jornada de donació de sang!
El pròxim divendres 19 de març, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, la Sala Cultural acollirà la nova campanya. Per a donar sang, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat

DonacióEl Banc de Sang i Teixits i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, organitzaran una nova jornada de donació de sang al municipi el pròxim divendres 19 de març. Les donacions es faran de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores a la Sala Cultural, situada a la primera planta del consistori. En tot moment, se seguirà un estricte protocol de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19. L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a participar-hi. Per a poder fer-ho, cal reservar hora prèviament al web donarsang.gencat.cat.

Els requisits per a donar sang són: tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i trobar-se bé de salut. Les dones poden donar sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre. És important que entre donació i donació hagin passat un mínim de dos mesos. Per últim, si s’ha patit la Covid-19 o s’ha estat en contacte amb algú que l’hagi patit, cal esperar-se un mes.

Informació publicada el 16 de març de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05