Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Tens fotografies dels 'caballitos' del Sr. Ruiz?
L'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament està treballant en un petit homenatge a l'estimat veí que s'inclourà en el proper número de la revista municipal Portada

CavallitosPetits i petites, recordeu l’etern somriure del senyor dels 'caballitos' mentre us donava caramels, globus i us feia voltar a l’atracció? Famílies, recordeu la dedicació, l’entrega i l’amabilitat amb les quals en Rafael dels 'caballitos' tenia cura dels infants que pujaven a l’atracció? Si mirem enrere, més de tres generacions de caldencs i caldenques han gaudit de la popular atracció de fira que tots els estius omplia d’alegria, somriures i diversió el Parc Joan Maragall.

CavallitosPer aquest motiu, des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, es vol fer un petit homenatge a l’estimat veí Rafael Ruiz en el proper número de la revista municipal Portada. La nova edició inclourà a la contraportada un article i un collage de fotografies. En aquest sentit, el consistori caldenc fa una crida als veïns i les veïnes perquè participin en el sentit reconeixement. Així doncs, les persones que ho desitgin poden enviar les seves fotografies amb els 'caballitos' del Sr. Ruiz al correu cdst.premsa@caldetes.cat perquè siguin incloses en el muntatge fotogràfic.

¡Vueltas! ¡Vueltas! Que no parin mai...

Informació publicada el 16 de setembre de 2021Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05