Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'obre una nova convocatòria d'ajuts per a garantir l'accessibilitat a l'habitatge de persones grans, amb discapacitat o en situació de dependència
La instal·lació d'ascensors, l'habilitació de videoporters, la millora de la il·luminació o l'adaptació de la cuina i del bany podran ser finançades a través de la nova convocatòria de subvencions

HabitatgeAquesta setmana, la Generalitat de Catalunya, amb el suport de l’Estat i de la Unió Europea, ha presentat una nova convocatòria de subvencions per actuacions d’accessibilitat universal a l’habitatge per a persones grans, amb discapacitat o en situació de dependència. La voluntat és reforçar l’atenció a la dependència i promoure el canvi de model de suports i cures de llarga durada.

En concret, s’adreça a les persones físiques o jurídiques propietàries o usufructuàries d’habitatges o edificis d’habitatges, on resideixi alguna persona que compleixi almenys un dels següents requisits: haver fet 70 anys, tenir reconeguda legalment la discapacitat o trobar-se en situació de dependència. Els nous ajuts finançaran actuacions dins dels habitatges i dins les zones comunes dels edificis d’habitatges portades a terme entre l’1 de febrer de 2020 i el 31 de març de 2023. En aquest sentit, es podran presentar projectes com la instal·lació d’ascensors, plataformes elevadores, salva-escales o rampes, l’habilitació de videoporters, sistemes tecnològics de guiatge o senyals lluminosos o sonors, la millora de la il·luminació o l’adaptació de la cuina i del bany, entre altres intervencions.

Les persones interessades podran presentar la sol·licitud a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac fins al pròxim dimecres 25 de gener o a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Maresme fins al pròxim dimarts 31 de gener. Per a saber més informació i per a descarregar les sol·licituds, es pot consultar el web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Informació publicada el 9 de novembre de 2022Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05