Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes d'Estrac recupera més de catorze tones de residu tèxtil
El municipi disposa de sis contenidors de recollida selectiva de roba usada ubicats a l'Esplanada de Can Muntanyà, al Camí Ral, al Poliesportiu Municipal i davant del cementiri municipal

HumanaHumanaL’any passat, els caldencs i les caldenques van dipositar 14.229,55 kg de roba als contenidors que l’oenagé Humana va habilitar al municipi. Segons les dades facilitades per l’oenagé Humana, els mesos de maig, juliol, agost i octubre va ser quan es van donar més residus tèxtils, mentre que els mesos de gener, febrer, març i desembre va ser quan es van donar menys residus tèxtils. Així mateix, en comparació amb l’any anterior, la donació de residus tèxtils va augmentar al municipi, ja que l’any 2022 va ser de 14.229,55 kg de roba i l’any 2021 va ser de 13.721,93 kg de roba.

En aquest sentit, els 14.229,55 kg de roba recuperats seran reutilitzats o reciclats, veient perllongat el seu cicle de vida útil, en el marc del conveni de col·laboració signat entre l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i l’oenagé Humana per a potenciar la reutilització i l’economia circular al municipi. Mitjançant l’acord, l’oenagé Humana va posar a disposició del poble sis contenidors de recollida selectiva de roba usada que es van ubicar a l’Esplanada de Can Muntanyà, al Camí Ral, al Poliesportiu Municipal i davant del cementiri municipal. D’aquesta manera, Caldes d’Estrac contribueix a donar una segona vida a la roba, reduir el volum de tèxtil que acaba als centres de tractament de residus i facilitar el reciclatge de peces en mal estat. Així mateix, amb els fons obtinguts, l’oenagé Humana finança projectes de cooperació internacional arreu del món.

Informe Recollida Roba Caldes d'Estrac 2022

Informe Recollida Roba Caldes d'Estrac 2022

Fitxer: Caldes_d_Estrac___Informe_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 63.01 kB

Informació publicada el 10 de gener de 2023Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05