Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Inici | Alcaldia | Salutació de l'alcalde
Salutació de l'alcalde
Obrir/tancar menú lateral

Benvinguts i benvingudes al nou web de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac

Aquesta és el nou format de la plataforma virtual caldenca on es pot trobar informació de l’activitat de l’Ajuntament i també del conjunt de la població. En el moment d’escriure aquestes ratlles, encara és un treball inacabat que s’anirà completant en les properes setmanes i que s’anirà renovant i si cal, canviant, en funció de les necessitats detectades per tal de poder facilitar el millor servei possible.

S’hi pot trobar totes les dades relatives a l’activitat municipal, així com tota l’operativa necessària per accedir als seus serveis i tramitacions. També permet consultar tota la documentació i l’activitat política i de govern municipal. A més, a través de la pàgina web es pot estar al dia de les notícies i esdeveniments que es generen al municipi. 

Tot pensat i preparat tant per a la millor informació del ciutadà caldenc com per la de totes aquelles persones que des d’altres localitzacions i procedències vulguin saber més del que és i de com és Caldes d’Estrac i la seva gent.

Estem a disposició per atendre les teves consultes i suggeriments que es considerin a través dels mitjans que s’especifiquen al web, o acudint, presencialment o de manera telemàtica a les dependències de l’Ajuntament. Tant pel que fa el contingut del WB com de l’activitat municipal.

Desitjo que la pàgina nova que avui posem en marxa, sigui d’utilitat i sobretot, permeti conèixer més bé l’ànima, el sentiment i la realitat d’aquest PETIT GRAN POBLE.

Moltes gràcies i salutacions.

Albert Batlle i Salvanyà

ALCALDE

9 de juliol de 2024

“Dia de Caldes – 805 anys d’història”

foto alcalde
 
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina