Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Campanya per millorar la seguretat viària
L'Ajuntament instal·la semàfors intel·ligents itinerants

A partir de primers de juny, l’Àrea de Governació i la Policia Local inicien una campanya de prevenció de la seguretat viària que, a part de la instal·lació de semàfors intel·ligents itinerants a diversos indrets del municipi, incorporarà la difusió de missatges i recomanacions que ajudin a prevenir possibles accidents.

Aquests semàfors indiquen la velocitat de circulació en verd si és dins els límit establert o en vermell si el sobrepassa. També enregistren el pas dels vehicles i la seva intensitat. Inicialment, ja s’han instal·lat a la Riera, a la sortida de la corba de la plaça de l’Ajuntament, sentit baixada, per tal de protegir el seu tram central i al carrer Lluís Companys, també de baixada, per regular la sovint excessiva velocitat dels que hi accedeixen des de l’entrada a Caldes pel carrer Fornaca.

Posteriorment, s’aniran situant en altres indrets, sempre amb la intenció de preservar els límits de velocitat fixats en cada zona i apel·lant la voluntat i el civisme del conductor, intentant sempre de minimitzar els ris d’accidents que sempre comporta la convivència al municipi de vehicles i vianants. 

En tots els casos, serà la Policia Local qui controlarà el degut compliment de les normes de circulació que els afecten directament i també de la resta de vies del municipi.

"Només que serveixi per evitar un ensurt o un accident, la campanya ja haurà valgut la pena", diu l’alcalde i regidor de Governació, Albert Batlle. "Però voldríem que servís per a molt més, per incrementar la deguda precaució i aconseguir l’accident zero al nostre municipi. Apel·lem a la bona voluntat i civisme de tots els conductors, també dels vianants, per aconseguir-ho", afegeix. 

Semàfor intel·ligent

Informació publicada el 3 de juny de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05