Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament aconsegueix 300.000 € per renovar la xarxa de subministrament d'aigua
Aquesta ajuda de l'ACA servirà per finançar la renovació de les canonades i els sistemes de regulació de la pressió de l'aigua del municipi.

Aquest cop sí que s’ha aconseguit. Demanar-la i tramitar-la, va ser una de les primeres decisions que va prendre el Govern Municipal sorgit de les darreres eleccions municipals de fa un any. L’ajuda econòmica que ha concedit l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) servirà per a finançar el 85% de la despesa subjecte a subvenció de la renovació de les canonades i dels sistemes de regulació de pressió de l’aigua que discorre per diversos trams del municipi.

En concret, les obres previstes són les del carrer Major (continuació de les que es van executar l’any 2023), carrer Pont Sergent, carretera Sant Vicenç i algun altre sector que eren, i encara són, els que presenten un pitjor estat de conservació.

"Sens dubte és una molt bona notícia", diu l’alcalde Albert Batlle, "que permetrà continuar la tasca de renovació de la xarxa que es va iniciar fa uns anys" No és encara la definitiva, perquè queden sectors per renovar que l’Ajuntament programarà tan bon punt sigui financerament possible, però segur millorarà el servei i reduirà el risc de possibles incidents, encara que aquest punt, no es pugui garantir mai del tot, perquè l’estat de les canonades no és encara l’òptim.

Per la setmana que ve, l’Àrea de Serveis Municipals ja ha programat una primera reunió amb l’empresa concessionària que gestiona la xarxa de subministrament d’aigua per avaluar la situació i començar a preparar i programar les actuacions.

Sequera

Informació publicada el 3 de juny de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05