Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Aquest estiu, la Creu Roja vigilarà les platges
La Creu Roja Local ha resultat adjudicatària del concurs que ha convocat l'Ajuntament per a concedir el Servei de Vigilància i Prevenció de les platges durant la temporada d´estiu de 2024

La Creu Roja Local ha resultat adjudicatària del concurs que ha convocat l’Ajuntament per a concedir el Servei de Vigilància i Prevenció de les platges durant la temporada d’estiu de 2024. És previst que el servei comenci a mitjan mes de juny.

Per cinquè any consecutiu, la Creu Roja Local ha guanyat el concurs. Aquest cop amb una notable aportació de mitjans i de personal amb l’evident objectiu de millorar l’assistència als usuaris de les platges i de prevenir possibles accidents, sense oblidar tampoc tots els mecanismes de rescat i suport en el cas no desitjable que se’n produeixi algun.

El Servei a més, incorpora el dels Banys Assistits per a persones amb dificultat de mobilitat – del qual s’informarà oportunament quan efectivament es posi en marxa- i també un vehicle tot terreny i dues motos aquàtiques, a més de les magnífiques instal·lacions del seu Punt de Socors de la platja de les Barques.

Segons les bases que s’establien en la licitació que ha tramitat l’Ajuntament, a partir del 15 de juny i fins al 24 de setembre, hi haurà el servei de vigilància a les dues platges de Caldes, de 10 a 18h els dies laborables, i fins a les 19h els caps de setmana i festius. També s’efectuarà el de les polseres identificatives pels menors que ho sol·licitin i es tindrà cura del servei de megafonia per tal d’advertir i transmetre les notícies i avisos que es considerin d’interès pels usuaris de la platja.

Creu Roja

Publicació 04.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina