Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÝCIES
Aquest estiu, la Creu Roja vigilarÓ les platges de Caldes
La Creu Roja Local ha resultat adjudicatÓria del concurs que ha convocat l'Ajuntament per a concedir el Servei de VigilÓncia i Prevenciˇ de les platges durant la temporada d┤estiu de 2024

La Creu Roja Local ha resultat adjudicatària del concurs que ha convocat l’Ajuntament per a concedir el Servei de Vigilància i Prevenció de les platges durant la temporada d’estiu de 2024. És previst que el servei comenci a mitjan mes de juny.

Per cinquè any consecutiu, la Creu Roja Local ha guanyat el concurs. Aquest cop amb una notable aportació de mitjans i de personal amb l’evident objectiu de millorar l’assistència als usuaris de les platges i de prevenir possibles accidents, sense oblidar tampoc tots els mecanismes de rescat i suport en el cas no desitjable que se’n produeixi algun.

El Servei a més, incorpora el dels Banys Assistits per a persones amb dificultat de mobilitat – del qual s’informarà oportunament quan efectivament es posi en marxa- i també un vehicle tot terreny i dues motos aquàtiques, a més de les magnífiques instal·lacions del seu Punt de Socors de la platja de les Barques.

Segons les bases que s’establien en la licitació que ha tramitat l’Ajuntament, a partir del 15 de juny i fins al 24 de setembre, hi haurà el servei de vigilància a les dues platges de Caldes, de 10 a 18h els dies laborables, i fins a les 19h els caps de setmana i festius. També s’efectuarà el de les polseres identificatives pels menors que ho sol·licitin i es tindrà cura del servei de megafonia per tal d’advertir i transmetre les notícies i avisos que es considerin d’interès pels usuaris de la platja.

Creu Roja

Informaciˇ publicada el 4 de juny de 2024Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05