Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Una setantena de persones podran renovar el seu DNI a Caldes d'Estrac dilluns vinent
Fa uns mesos es van exhaurir totes les places disponibles per a aquesta campanya.

Una unitat mòbil de la Policia Nacional visitarà la planta baixa de l’Ajuntament de Caldes d'Estrac el pròxim dilluns, 10 de juny, per oferir el servei de renovació i expedició del DNI. Aquest any, una setantena de persones tindran l'oportunitat de renovar el seu document d'identitat, fer canvis de domicili o resoldre altres anomalies vinculades amb aquest document d’identitat, com el robatori o la pèrdua. A més, els menors de 14 anys que encara no tenen el DNI podran obtenir-lo. 

El tràmit té un cost de 12 € i cal dur l’import exacte. La gestió és gratuïta en el cas de renovació del DNI en vigor per canvi de dades (de filiació o domicili) i quan s’acrediti ser beneficiari de la condició de membre de família nombrosa (és imprescindible presentar el títol de família nombrosa vigent).

Aquest servei, que es realitza anualment a la vila, té una gran demanda entre els vilatans i les vilatanes. Fa uns mesos, es van exhaurir totes les places disponibles per a aquesta campanya. L'objectiu d'aquesta visita de la unitat mòbil és facilitar l'accés a aquests tràmits essencials per als residents de Caldes d’Estrac. Les persones que acudeixin a fer el tràmit el 10 de juny, hauran de recollir el seu DNI renovat el dia 12 de juny, a partir de les 9:30 h.

Recordatori DNI

Publicació 07.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina