Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Gaudeix de la màgia de la revetlla de Sant Joan
L'Ajuntament anima la ciutadania a celebrar aquesta festivitat extremant les precaucions i seguint les indicacions del consistori i de Protecció Civil.

La celebració de la revetlla de Sant Joan ja és a tocar i Caldes d'Estrac ho viu amb sopars populars, diversió i diferents maneres d'enfocar una vetllada única i plena de tradició i festa.

Revetlla a la platja de les Barques


En un acte organitzat pel Nàutic de Caldes d'Estrac i La Quadra Del Mar i que compta també amb la col·laboració de l'Ajuntament, la nit del diumenge 23 de juny es proposa una revetlla amb sopar popular a partir de les 21 h (cadascú s'emporta el sopar i el club posa la brasa), i el concert amb 'Yes to all' i els DJ Almax Brothers.

D'altra banda, s'informa que la reserva de cadires té un cost de 4 euros i es pot fer a Soletico i l'Estanc DAIMA de Caldes d'Estrac. Per primer cop, la foguera s’ubicarà a la platja dels Tres Micos a causa de la manca de sorra.

Sant Joan

Una revetlla sense petards a l’Escola Sagrada Família

Per segon any consecutiu, l’AFA de l’Escola Sagrada Família organitza una revetlla inclusiva al pati de l’escola per celebrar aquest dia màgic en una sessió diferent i apta per a tota la família. A partir de les 19.30 h les famílies ja hi poden anar i hauran de dur el seu propi sopar. Per reservar taules i cadires, les persones interessades es poden inscriure a través d'aquest formulari.

L’Ajuntament anima els veïns, veïnes i visitants a gaudir de la celebració d'una de les nits més especials de l'any i recomana també a tota la població seguir les mesures de prevenció per la Nit de Sant Joan.

Sant Joan Escola

Publicació 17.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina