Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Millora de les platges
Noves passeres, espai sense fum i més punts verds. Per ara, les dutxes seguiran tancades.

Per tal de facilitar l’accés a la zona de banys assistits i en general per accedir a l’aigua, enguany s’han instal·lat 95 metres lineals de noves passeres, 100% de material antilliscant, resistents a les altes temperatures i amb senyalització de línies blanques per facilitar el seu ús a persones amb dificultats visuals.

S’han col·locat a la platja de les Barques i a la del Bassiot, prop de la guingueta “Mele” per facilitar l’accés a l’aigua tant per persones amb mobilitat reduïda, com usuaris dels banys adaptats i també pels més petits de les cases.

L’Àrea de Medi Ambient està treballant també per reservar un espai sense fum, situat al costat de l’espigó de la platja de les Barques per preservar un entorn natural saludable i per fomentar els hàbits més saludables. En aquest sentit, es vol recordar que la sorra no és un cendrer, i que si algú fuma a la platja, cal que dipositi la resta de la cigarreta en algun dels molts contenidors opapereres que hi ha a la platja.

En concret, la platja caldenca disposa de més de 10 PUNTS VERDS (papereres selectives) situades a lloc estratègics i ben senyalitzats i també de LAVABOS PÚBLICS d’accés lliure a les guinguetes habituals.

Per ara, les dutxes es mantindran tancades, per acord conjunt de tots els municipis. Això no obstant, des de l’Ajuntament s’estarà atent als indicadors que fa arribar l’ACA de l’estat de la sequera per si es produís alguna novetat.

Passeres platja

Publicació 01.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina