Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Millora condicions al nou Conveni de Bus Urbà
La Junta de Govern de l´Ajuntament ha aprovat el Conveni per a la millora de les comunicacions del servei regular de transport de viatgers entre Sant Vicenç del Montalt i Caldes d´Estrac, vigent durant l´any 2024.

El document, signat pels alcaldes respectius, Javier Sandoval de Sant Vicenç i Albert Batlle de Caldes, i pels representants del Departament de Territori de la Generalitat, de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) i de l’empresa CASAS adjudicatària del servei, estableix les condicions de prestació, els horaris, el recorregut i les tarifes vigents, a més de repartir els costos entre els dos consistoris. En total, el servei costa 193.491 €/any, dels quals Sant Vicenç es fa càrrec del 89% (172.154€) i Caldes de l’11% (21.337€).

El conveni especifica que seran d’aplicació els títols de transport pel sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona i el sistema de tarifació social (targetes) que enguany mantindrà les condicions i procediments habituals.

En aquest sentit, des de l’ajuntament s’informa que hi ha hagut problemes tècnics per part de l’empresa gestora a l’hora de l’expedició de les targetes o títols de descomptes pel transport, raó per la qual, segueixen en vigor els expedits l’any passat fins que es pugui procedir a la seva reposició pels nous de 2024.

Tant l’alcalde Albert Batlle, com la regidora de Via Pública, Beth Segura, expliquen que han mantingut vàries reunions de treball que han permès reforçar els recorreguts de cara la temporada d’estiu i que s’està tractant amb el concessionari per veure de resoldre alguns aspectes concrets pendents, tals com el del millor accés als vehicles i altres.

Consulta els horaris del bus en aquest enllaç.

Bus Moventis

Publicació 04.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina