Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Setena edició de la travessa "TunaRaceBalfegó"
Se celebrarà el diumenge 14 de juliol a la Platja del Bassiot (Kalima)

La Platja de la Riera acollirà el diumenge 14 de juliol la setena edició de la travessia de natació en aigües obertes TunaRaceBalfegó Caldes d’Estrac 2024, una prova esportiva que representa una ocasió magnífica perquè grans i petits gaudeixin d’aquest esport a l’aire lliure. L'esdeveniment, organitzat pel Club Esportiu Dynamic, oferirà cinc proves competitives: 4K i 2K per a adults, 800 m i 400 m per a nens i nenes i una prova SKINS basada en rondes eliminatòries. 

Els nedadors, les nedadores i triatletes participants gaudiran d’un circuit molt tècnic i segur en les travessies competitives de 4.000 i 2.000 metres. La sortida d’ambdues proves s’efectuarà a les 9 h, donant dues voltes al mateix circuit els/les nedadors/es que completin la travessia més llarga i només una volta de 2K per cobrir la distància més curta. 

Les persones participants d’aquestes dues distàncies tindran la possibilitat de competir també en la modalitat SKINS, una prova d'eliminació molt atractiva per al públic. Aquest format de competició elimina, en cadascuna de les rondes, a nedadors/es que arriben últims, fins que s’afronti un emocionant duel final amb dos únics nedadors/es, que competiran, l’un/a contra l’altre/a, per la victòria. La prova SKINS es disputarà en categoria masculina i femenina. 

A partir de les 11 h, els/les nedadors/es més joves seran els protagonistes a la Platja de la Riera. Nedadors/es nascuts/des entre els anys 2010 i 2013 completaran un recorregut de 800 metres, metre que els/les  esportistes nascuts entre 2014 i 2016 ho faran cobrint un circuit de 400 metres.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, Xavier Herrero, destaca que "aquesta prova no només és una oportunitat per promoure l’esport i la salut entre veïns, veïnes i visitants, sinó també per mostrar el potencial de Caldes d’Estrac com a destinació esportiva de referència al territori".

Com cada any, la prova comptarà amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Caldes d’Estrac. El lliurament de premis tindrà lloc a les 12 h a la Platja de la Riera. 

TunaRaceBalfegó

TunaRaceBalfegó és una prova impulsada pel Grup Balfegó i organitzada pel Club Esportiu Dynamic. Va néixer l’any 2012 a l'Ametlla de Mar com a competició de natació en aigües obertes, amb la singularitat que la travessia té com a punt de sortida les Piscines d'Aqüicultura del Grup Balfegó, situades a cinc quilòmetres de la costa, on els/les nedadors/es es banyen entre tonyines abans d'iniciar la competició. Per a més informació, podeu visitar el seu web.

Inscriu-te a la prova a través d'aquest formulari: https://form.jotform.com/230166571381353

TRB

Publicació 05.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina