Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Tot a punt per a una VIII Trobada de Jazz fascinant!
Caldes d'Estrac es tornarà a omplir de ritme i harmonia el pròxim dissabte 20 de juliol.

L'Associació Cultural Camí Ral 39 Verdura i Cultura organitza la VIII Trobada de Jazz, tot un espectacle cultural i musical consolidat al municipi i que acosta una selecció excepcional de talents perquè veïns, veïnes i visitants puguin gaudir d'una jornada única i indescriptible. L’esdeveniment, que compta amb el suport de l’Ajuntament, se celebrarà a la Pèrgola de Can Muntanya el dissabte 20 de juliol a partir de les 20:30 hores.

Per a l'edició d'aquest 2024, el primer grup a actuar serà 'Cuarteto Errante', que oferirà un repertori de música clàssica en versió jazz. El segon grup, 'Just for funk', és originari de Cuba, Marroc, Brasil i Anglaterra, entre d’altres procedències, i les persones integrants s'han trobat a Barcelona per demostrar que, al marge d'on vinguin, el funk és per a totes elles el denominador comú. Van néixer fa poc més d'un any i ja s'han fet un lloc a l’escena black music de la ciutat amb versions de James Brown, Aretha Franklin, Stevie Wonder i Jamiroquai, entre d'altres. I, per acabar la nit de la millor manera possible, actuarà la DJ Celia Lux.

Les entrades tenen un preu de 15 € - a excepció dels menors de 14 anys, que tenen accés gratuït- i es poden adquirir a www.evenbrite.es o bé a l'entrada del concert. El consistori anima la ciutadania a viure la màgia d'aquesta vetllada de jazz en un entorn immillorable.

VIII Trobada de Jazz

Publicació 10.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina