Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Treballant per reobrir la piscina municipal
El Govern ultima el projecte de rehabilitació. De moment, ha aconseguit 53.000 de subvenció.

Per posar de nou en funcionament la piscina municipal, tancada per manca d'explotació de l'anterior govern des de finals de 2021, fan falta recursos econòmics i mesures correctores tècniques i de funcionament per adaptar ara el conjunt de la instal·lació a les normatives sanitàries vigents. A part, la sequera i la seva limitació de consum d'aigua, tampoc hi ha ajudat.

No obstant això, el Govern ha maldat per avançar en la solució del problema. Ha decidit optar a la condició tècnica de “refugi climàtic” i ha aconseguit una subvenció per reforma de 53.000 € de la Diputació de Barcelona.

Al mateix temps, s'han començat a aplicar mesures correctores i d'adequació del sistema de tractament i depuració d'aigües i s'està redactant el projecte definitiu de les reformes necessàries que, ineludiblement, passaran també per dotar de vestidors i serveis la instal·lació.

Encara no hi ha data per l'execució de les obres, però es treballa amb la hipòtesi del darrer trimestre d'enguany, si bé, no es descarta es puguin escurçar els terminis en funció de l'evolució dels preparatius.

Piscina

Publicació 25.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina