Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'ACA confirma a l'Ajuntament una subvenció de 300.000 € per executar millores a la xarxa d'aigua potable
En el marc d'una reunió de treball, l'Ajuntament va reiterar la sol·licitud d'una subvenció per a la redacció del projecte de soterrament de la Riera.

Recentment, l’alcalde Batlle i la regidora de Serveis i Via Pública, Elisabeth Segura, es van reunir amb directius de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per tractar diversos temes d’interès per Caldes. El primer i més principal va ser el de la confirmació de 300.000 € que l’ACA ha concedit a l’Ajuntament per executar obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable. Es va parlar de l’abast, procediment i execució de les obres de cara l’any 2025, així com de les pautes de treball conjunt per portar-les a terme.

Els dos representants locals van aprofitar per reiterar la petició de subvenció per redactar el projecte de soterrament de la Riera que fa unes setmanes ja es va demanar i que actualment està en fase d’estudi i avaluació per part de l’ACA. Es va insistir en els problemes que s’originen cada vegada que plou i els quantiosos costos que suposa reparar els efectes de les rierades.

També es van tractar altres temes, com ara el consum d’aigua que es manté dins els límits que la situació d’alerta per sequera concedeix a cada municipi, qüestió aquesta que va permetre que l’Ajuntament prengués la decisió d’obrir les dutxes de les platges; i també es va parlar del ajuts que l’ACA tramita per a la neteja de lleres, en aquest cas referits a les dues rieres del poble, la principal i la del Gorg.

A la sortida de la reunió, que va tenir lloc a la seu central de l’ACA a Barcelona, Batlle i Segura es van manifestar molt satisfets pel transcurs i resultat de la trobada, així com pel fet d’haver aconseguit no nomes l’ajuda material dels 300 mil euros, sinó de l’esperit de col·laboració que es va palesar entre ambdues administracions.

Agència Catalana de l'Aigua

Publicació 09.08.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina