Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L´Àrea de Salut treballa per recuperar la consulta de podologia

podologia

Després de la posada en marxa del nou consultori i a l’espera que l’ICS concreti, en un conveni amb l’Ajuntament, la utilització que farà dels quatre despatxos que hi ha a les noves instal·lacions, l’Àrea de Salut de l’ajuntament està treballant per poder reobrir la consulta de podologia que funcionava abans de la pandèmia.

Es tracta d’un servei molt demandat pels usuaris caldencs, que xoca però amb les prescripcions de l’ICS, que no el contempla en la seva carta de serveis per als municipis com Caldes. Per això, al darrer Ple Municipal de juliol la regidora Marta Romero va explicar que s’està negociant, però que també està treballant en solucions alternatives perquè es considera un servei de primera necessitat.

Passat l’estiu i un cop s’hagi reestructurat el Departament de Salut i l’ICS, després del canvi de govern a la Generalitat, es podran seguir les negociacions i concretar-ne el resultat. En qualsevol cas aquest és un tema que “ens preocupa i que volem solucionar el més aviat possible” va dir la regidora.

Publicació 13.08.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina