Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Inici del curs a Caldes d'Estrac amb total normalitat
Arrenca el curs escolar 2024-2025 a l´Escola Sagrada Família –bressol, infantil i primària– amb un bon nombre d´alumnes matriculat.

L’Escola Sagrada Família ha començat el curs amb 21 alumnes matriculats a l’etapa de bressol i 156 alumnes a Infantil i Primària, amb 18 professors i professores per acompanyar la infància en el seu aprenentatge. Lamentablement, no s’han pogut cobrir totes les sol·licituds: tres infants s’han trobat amb la matrícula plena a I3. Les classes van començar el 9 de setembre.

Enguany, les vacances de Nadal tindran lloc del 21 de desembre al 7 de gener, i les vacances de Setmana Santa seran del 12 al 21 d'abril. El curs acabarà el 20 de juny.

Enguany, les famílies amb fills i filles a primària poden beneficiar-se del val escolar que ofereix la Generalitat de Catalunya. Es poden activar a través de la plataforma valescolar.cat fins al 30 de novembre per adquirir productes d’escriptura i papereria, llibres de text, llicències de continguts educatius digitals, literatura infantil i juvenil, diccionaris, petits instruments musicals, motxilles, estoigs, jocs educatius, calculadores, auriculars, teclats i ratolins.

Servei de canguratge

A partir del 10 de setembre, es va posar en marxa el servei de canguratge a l’Escola Sagrada Família, que facilita un espai segur per a infants de 3 a 12 anys cada dimarts i dijous de 16:30h a 17:30h. Aquesta iniciativa, impulsada per les àrees d’Acció Social i Educació de l’Ajuntament, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme, busca facilitar la conciliació de les famílies.

Escola Sagrada Família

Publicació 26.09.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina