Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Torna el Festival 'Tots som indígenes' amb una atractiva oferta de músiques del món i bona gastronomia
L´esdeveniment tindrà lloc el dissabte 12 d´octubre, de 16 a 21 h, a la pèrgola de Can Muntanyà.

L’Associació Cultural Camí Ral 39 torna a organitzar ‘Tots som indígenes’, un festival gratuït i obert a tothom en què s’oferirà a veïns, veïnes i visitants una proposta rica en músiques del món, gastronomia i un espai ideal per compartir cultures i molta diversió.

Els concerts aniran a càrrec d’Oscar Cruz Trio, Yalaah i Indie Gnawa, que portaran a Caldes d’Estrac ritmes de diferents parts del planeta. A més, les persones assistents també podran gaudir a la pèrgola de Can Muntanyà d'una oferta gastronòmica amb menjars ètnics, així com del servei de bar. 

Aquesta jornada multicultural es converteix, any rere any, en un punt de trobada per a aquells i aquelles que volen gaudir de la diversitat cultural a través de la música i bon menjar en un entorn únic com és Can Muntanyà. L’Ajuntament anima la ciutadania a participar i aprofitar aquesta oportunitat per descobrir noves cultures, crear llaços entre veïns i veïnes i viure una tarda i un vespre plens de ritmes i sabors en un ambient festiu i acollidor.

Tots Som Indígenes 2024

Publicació 07.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina