Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
"El Govern respon": nou acte públic per escoltar la ciutadania i explicar l'activitat municipal
Tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre, a partir de les 12 h, a la Sala Cultural, amb un vermut popular en finalitzar la sessió.

L'equip de govern convoca la ciutadania al segon acte públic per donar compte de la seva gestió i plans futurs. L'objectiu és fomentar la participació ciutadana, convidant els veïns i les veïnes a preguntar sobre qualsevol tema d'interès municipal.

Durant l’acte, els membres de l’equip de govern explicaran les actuacions realitzades i les que es van programant, però sobretot les persones assistents podran formular preguntes per resoldre dubtes o compartir inquietuds.

A més, per crear un ambient més proper i relaxat, l'acte es tancarà amb un vermut popular, fomentant la interacció i el diàleg entre governants i ciutadania. Aquest esdeveniment dona continuïtat al primer acte organitzat el passat mes de gener, mantenint el compromís de transparència i diàleg amb els veïns i les veïnes.

El Govern anima tothom a participar activament en aquest esdeveniment. És una oportunitat més per estar informats i informades i implicar-se en el present i el futur del municipi.

Govern respòn

Publicació 10.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina