Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
En marxa la substitució del col·lector de Cantalagrava
S'evitaran així els vessaments a la Riera.

En els darrers anys i amb relativa freqüència, hom ha pogut veure com pel torrent i carreró de Cantalagrava, al costat del Mercat Municipal, vessaven aigües residuals que en massa ocasions arribaven també a la Riera, causant no poques molèsties i, a vegades, també fortes pudors.

Després de diversos episodis de substitucions parcials del sistemes de la canonada malmesa que mai han acabat de funcionar del tot, finalment el Govern ha optat per l’opció tècnica que es presenta com a definitiva per a solucionar el problema.

Després del treball de preparació que s’ha fet des de l’Àrea de Serveis Municipals per impuls de la seva responsable, la regidora Beth Segura; l’alcalde Albert Batlle ja ha signat el decret d’adjudicació de les obres de col·locació d’una nova canonada de 30m al llarg del pendent del torrent de Cantalagrava que substituirà l’actual i obsoleta de fibrociment que amb el pas dels anys ha perdut la seva eficàcia.

Els treballs, que començaran immediatament, els efectuarà l’empresa AGBAR per un import total de 16.690€. S’espera que amb aquesta intervenció es recuperi la normalitat i cessin les pudors i els vessaments.  

Cantalagrava

Publicació 10.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina