Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Vandalisme que no cessa: desapareix el DEA del Parc Maragall

No és la primera vegada que es produeixen actes vandàlics sobre mobiliari urbà. No cal repassar el llistat perquè és prou ampli, però la Brigada Municipal i a vegades, empreses contractades expressament, s’han fet un tip de reparar desperfectes: des dels ocasionats per un incendi al dipòsit de materials del Parc Muntanyà, als derivats de mals usos de contenidors, papereres, i senyalització viària.

Probablement, la no retirada dels excrements dels animals de companyia de la via pública, també ja s’ha de considerar com un acte vandàlic pel menyspreu que significa pel conjunt dels ciutadans, però el robatori violent  de l’aparell del DEA del Parc Maragall, supera tots els límits.

Sense contemplacions i literalment arrancat de la seva base, algun irresponsable -per dir-ho suau- no l’hi ha importat eliminar un element de seguretat que pot salvar vides en cas d’accident cardiorespiratori.

Sincerament, costa molt d’entendre – diu l’alcalde Albert Batlle -. L’Ajuntament i entitats malden per estendre la xarxa dels DEAS per cobrir tot el municipi per si cal fer-ne ús, i algú, o alguns no dubten a sostreure’l en benefici propi. Estem gestionant la seva prompta restitució i mentrestant, esperem no haver de lamentar la seva desaparició.

 

DEA Caldes d'Estrac

Publicació 13.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina