Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament ofereix servei jurídic al afectats per les participacions preferents

Des de ja fa unes quantes setmanes, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha centralitzat la gestió dels ciutadans afectats per la mala comercialització de participacions preferents i obligacions subordinades protagonitzada per el personal adscrit a diverses entitats financeres, bàsicament l’antiga Caixa Laietana de Mataró, ara Bankia.

L’alcalde, Joaquim Arnó, ja ha mantingut diverses reunions amb els veïns afectats -que superen la vuitantena- i ha posat a la seva disposició el servei d’assessorament jurídic i de línies d’actuació a emprendre sobre el possible inici de les corresponents accions judicials en aquests casos per part del bufet BBS Advocats, especialitzat en mala praxis bancària, i que compta amb l’experiència i coneixements suficients en l’àmbit bancari i financer.

Resulta impossible relatar la diversitat de casos i situacions detectades, però el que sí s’ha posat de relleu en les reunions mantingudes fins ara és que en la majoria dels casos, s’han estat comercialitzant aquests tipus de productes a persones sense coneixements financers, que s’han vist sorpresos en la seva bona fe i en la confiança que havien dipositat en l’entitat financera de la que eren clients.
Ja s’ha establert que les possibles reclamacions s’hauran de fer a títol individual i a càrrec de l’interessat. En aquest sentit, l’Ajuntament de Caldes ha gestionat que, en cas d’interessar, el bufet d’advocats apliqui les millors condicions possibles, si bé aquest extrem sempre queda sotmès a l’acord entre les parts.

Informació publicada el 4 d'abril de 2013Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05