Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Finalitza la cinquena edició del ja tradicional Torneig Juvenil de Tennis Taula a la Fresca
Més de 25 joves van participar i es van disputar un total de 60 partits

Un any més, els passats dijous 7 i divendres 8 d'agost, l'Espai Jove va sortir a la fresca perquè tothom qui volgués pogués seguir en directe el Campionat Juvenil de Tennis Taula.

Aquest any es van celebrar dos tornejos, un dijous i l´altre el divendres, on es va atorgar un trofeu i un premi als tres primers classificats. El Parc Maragall va ser el lloc escollit per realitzar les competicions. Torneig-TennisTaula-CaldesEstrac

Els guanyadors dels tornejos que es van realitzar dijous van ser: Sergi Vives, de Caldes d´Estrac, Felix, d'Arenys de Mar, com a segon classificat i Roger Vives, també de Caldes d´Estrac, com a tercer classificat.
El divendres 8 d´agost van obtenir les primeres posicions: Sergi Vives, de Caldes d'Estrac (primer classificat), : Felix, d'Arenys de Mar (segon classificat), Genís, d´Arenys de Mar (tercer classificat)

Segons l´ordre de classificació als guanyadors se´ls va obsequiar amb aquests premis:

1er. Classificat: TROFEU i 1 Sopar COMPLERT a La Quadra del Mar (entrepà + beguda + patates)
2on. Classificat: TROFEU i 1 sopar a La Quadra del Mar (entrepà + beguda)
3er. Classificat: TROFEU i 1 Beguda a La Quadra del Mar.

Torneig-TennisTaula-CaldesEstracDes de l´Àrea de Joventut de l´Ajuntament de Caldes d´Estrac es vol remarcar que aquesta nova edició “és una manera de continuar  potenciant la participació dels i les joves en les activitats de Caldes i, alhora promociona l'esport i la salut, com a forma alternativa a l'oci consumista”.
L´activitat es va organitzar des de l´Àrea de Joventut de l´Ajuntament de Caldes amb la  col•laboració i suport de l'Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Publicació 11.08.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina