Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament vol impulsar el comerç local
L´Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme inicia el Projecte d´assessorament i acreditació dels comerços de Caldes

impulscomerç-caldesdestracDinamitzar, impulsar i millorar la competitivitat  del comerç de Caldes: aquest és l´objectiu que persegueix el Projecte d´assessorament dels establiments comercials que ho desitgin. Una iniciativa promoguda i co-financiada per l´Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

El pla està dissenyat en dues fases. Durant la primera, es farà un assessorament sobre l´estat actual de cada establiment, fent una valoració dels seus punts forts i febles, i apuntant a la recerca d'oportunitats de millora. D´aquesta visió global es farà una estratègia adaptada específicament a cada negoci amb les mesures a prendre per tal d´aconseguir  la desitjada millora en gestió i competitivitat.

La segona fase consistirà en una avaluació de les estratègies de millora proposades tenint com a fita atorgar  l'Acreditació de Comerç de qualitat de Caldes d´Estrac.

Els comerços participants en el projecte rebran el suport personalitzat de professionals experts, de l'empresa ALDETALL i de l´àrea tècnica de comerç en l'elaboració de la diagnosi de l'establiment i en la concreció d´accions per implementar les millores. D´aquesta manera des de l´Àrea de Promoció Econòmica es vol donar un nou impuls a tot el moviment comercial del municipi mirant sempre d´anar fent passes per ser més competitius  en  el mercat.

Informació publicada el 10 de desembre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05