Obrir/tancar menú

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
CiU guanya les eleccions municipals i obté 5 regidors
ERC entra amb força amb 4 regidors i el PSC es queda en 2

eleccions-municipals-reconteLa candidatura de CiU, encapçalada per l’actual alcalde Joaquim Arnó, ha guanyat les eleccions amb un total de 455 vots que representa el 36’6% de la totalitat de vots emesos i 5 regidors, (1 regidor menys que a les eleccions del 2011). Arnó s’ha mostrat agraït per la confiança dipositada pels caldencs i ha reiterat la voluntat de diàleg amb les altres forces polítiques que han obtingut representació, “penso que el missatge del conjunt dels caldencs i caldenques és força clar – ha dit – i el que toca ara és treballar junts perquè tots sumen, tal com deia el nostre lema de campanya.”

ERC s’ha situat com a segona força política amb un total de 377 vots que representen un 30’3% i  4 regidors. Segons Rosa Pou, Cap de Llista d’ERC, “estem molt contents ja que es tracta del primer cop que ERC aconsegueix representació i volem agrair a tots els que han depositat la seva confiança en nosaltres. Ara ens queda molta feina per davant. També volem fer una reflexió sobre la campanya política. Hem demostrat que amb una campanya més austera, es poden aconseguir bons resultats”.

Per la seva banda, el PSC ha aconseguit 273 vots i 2 regidors, 3 menys que les anteriors eleccions. Joan Baró, candidat a l’alcaldia, ha explicat que “ respectem la decisió del poble de Caldes, tot i que ens hagués agradat un resultat diferent. Continuarem treballant, i d’altra banda, felicitem a les forces guanyadores.”

El PP, ha obtingut 73 vots, sense aconseguir cap regidor.

La participació en aquesta contesa electoral ha estat del 61’5%. De les 2.015 persones amb dret de vot, han votat 1.241 persones. Una xifra lleugerament més baixa que al 2011 quan van votar un 61’8% del cens electoral. Els vots en blanc han estat 17, un 0’8%, igual que els vots nuls.

Noticies relacionades

Quasi la meitat dels electors ja han passat per les urnes abans de les 6 de la tarda [+]

L'índex de participació a les 14h és un punt més baix que a les municipals del 2011 [+]

Diumenge 24 de maig, eleccions municipals [+]

Publicació 25.05.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Pujar al principi de la pàgina