Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Festa Major 2015
FESTA MAJOR 2015

150901 Portada-programa-festa-major

seguraArriba setembre i com sempre, abans de començar el nou curs, caldencs i caldenques celebrem la nostra Festa Major. Una setmana per gaudir, omplir-nos d’energia i encarar el  nostre dia a dia amb forces renovades.

La Festa Major és això: una festa! Però una d’especial on tothom: homes i dones, grans i petits, podem participar plegats i aprofitar per conèixer-nos més i millor. És la oportunitat  de compartir junts moments de joia, de riure i de complicitat.

Enguany el programa està ple d’activitats i sorpreses per a tots els gustos i edats. Compromesos amb els joves, tenim amb una Nit Jove diferent; amb els infants, tallers curiosos i Gimkana solidària, i perquè no, el Gran Ball de Gala esperat per tots, i, finalment, per aquells als que la calor no els espanta, més esport.

Tot preparat amb la mateixa il•lusió de cada any. I és per això que volem agrair especialment a tots els comerços i col•laboradors que faran possible aquesta celebració. Igualment volem donar les gràcies a les entitats i persones que desinteressadament fan realitat aquesta festa.

Visca Caldes i Visca la Festa Major!

Elisabeth Segura
Regidora de Cultura.

150901 programa-Festa-Major

Programa Festa Major 2015- Caldes d'Estrac

Fitxer: PROGRAMA_FESTA_MAJOR_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 19
Mida: 3.31 MB

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05