Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Noves activitats i propostes per la Festa Major d'Hivern i les festes nadalenques

Cartell_santa_lluciaLa programació cultural i de lleure d'aquest mes de desembre s’omplirà de sorpreses i noves propostes per tal d’oferir una Festa Major d’Hivern que arribi a tots els públics, així com una celebració especial de les festes de Nadal.

Els protagonistes no deixaran de ser la tradicional encesa de l’arbre, la plantada de gegants i el cercavila, i com no, el caga tió. Un lloc especial tindrà l'estimat drac Astharoth de Caldes, que enguny arriba al seu 25è aniversari. Però a més a més està previst oferir una nit de l’humor  i un recital de Nadal, aquest darrer organitzat per Arrels Cultura. No faltarà tampoc el brindis de Nadal i també hi haurà lloc pels esports: el Club de Petanca de Caldes d’Estrac organitzarà la famosa tirada del pernil.

D’altra banda, també la biblioteca Can Milans s’unirà a les festes amb activitats i tallers pel públic més jove, i l’esperat sorteig de la panera de Nadal. Un altre de les entitats que oferirà activitats pels menuts serà la Fundació Palau.

I al gener, la nit més esperada, la rebuda de ses majestats els Reis Mags d’Orient

Totes aquestes activitats i moltes més ompliran el calendari del mes de desembre i gener.

Consultar la programació [+]

Informació publicada el 4 de desembre de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05