Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Entrevista a Jordi Marfany i a Àlex Gomà
El president del Club Esportiu Llavaneres Maresme i l'entrenador del Sènior Femení del Club Esportiu Llavaneres Maresme

161201_handbol_presentaciA

El Pavelló Esportiu Municipal acull des de fa uns mesos un nou esport: l’Handbol. Efectivament, el poble de Caldes ja figura en les samarretes dels equips del Llavaneres-Caldes d’Estrac que s’entrenen i es preparen cada setmana per consolidar-se i aconseguir un bon lloc a la classificació oferint partits cada cop més trepidants. I mentre aquestes accions es desenvolupen en el camp de joc, el club engega un objectiu tant important com el primer: fomentar l’handbol base entre els nois i les noies de Caldes.

170201_handbol_entrenador.jpg- Com ha nascut l’equip d’handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac
Arran de la bona entesa amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac després després de la organització de la tercera Maresme Week d’handbol amb el regidor David Salvà. Vam pensar que era una bona opció traslladar l’activitat d'handbol també a la pista i promocionar aquest esport a Caldes d’Estrac. D’aquí el nostre eslògan “Fem Pinya” que es refereix a la complicitat entre les dues poblacions, Llavaneres i Caldes, així com als valors d'equip del nostre esport. Finalment el 9 de desembre del 2016 vam signar un conveni amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac i actualment ja estem entrenant i jugant al municipi.


170201_handbol_sen_fem.jpg-  Quants equips d’handbol Llavaneres-Caldes d’Estrac hi ha actualment?

Tenim l’equip sènior masculí que lidera la 3a Catalana i que està lluitant per l’ascens que probablement aconseguirà abans que finalitzi la temporada, l’equip sènior femení situat a la part alta de la 1a Catalana, i l’equip sènior masculí Atlètic situat a mitja taula. D’altra banda estem promovent l’handbol base i comptem amb dos equips: l’infantil mixt i el cadet masculí.


-   Quins són els objectius del 2017?
Volem promocionar l’handbol entre els nens i les nenes de Caldes d’Estrac perquè puguin formar equips de cara a la temporada vinent, i a més a més, també volem obrir més el torneig d’handbol platja base ja existent, donant a conèixer aquesta modalitat entre els infants durant el casal d’estiu.

170201_handbol_sen_masc.jpg- Teniu pensades algun tipus d’activitat promocional?
Farem jornades informatives a l’Escola Sagrada Família i prepararem una jornada de portes obertes a l’esplanada de Can Muntanyà “Descobreix l’handbol” on s’oferiran tot tipus d’activitats relacionades amb aquest esport, mentre que al pavelló s’estaran realitzant partits d’handbol. A més a més, estem preparant un torneig amistós entre les escoles de la zona de Caldes, Llavaneres i Sant Vicenç. Aviat us informarem de totes aquestes iniciatives!

- Qui pot jugar a l’handbol?
Es pot començar a partir de qualsevol edat! Hi ha molts nivells d’iniciació i a més fins als 12 anys es juga en camps més petits de manera que resulta un joc molt participatiu on tothom pot fer tant de jugador com de porter. El més important es tenir ganes de passar-s’ho bé!

-  Què és la Maresme Week?
És tota la setmana al voltant dels dos tornejos d’handbol platja que aquest 2017 arriben a la seva quarta edició, la tercera a Caldes d'Estrac. En aquest temps s’ha consolidat com una cita marcada al calendari català i figura entre els 5 torneigs fixes dins del Tour Català.

hanbolseniormasca.jpg- Per què l’handbol?
És un dels esports més complets, que d’altra banda resulta espectacular! En un partit es poden veure molts gols i jugades sorprenents que són ben acollides pel públic on sempre hi ha un bon ambient. Semblant al rugby,l’handbol transmet valors de companyonia i respecte cap al rival tot i ser un esport de contacte.


- Quina valoració feu de la temporada que esteu jugant?
Com a club ens fa il•lusió veure que poc a poc aquest esport va quallant a Caldes i a la zona, i veure a la gent d’aquí participant i creixent amb nosaltres. Esportivament esperem celebrar l'ascens del primer equip masculí i una bona temporada de la resta d'equips. Però per sobre de tot, passar-ho bé, que és la base de tot plegat.

Contacte
Club Handbol Llavaneres Maresme
Telf: 608 408 408
Adreça electrònica: handbol@chllavaneres.cat

Llegeix més entrevistes [+]

Informació publicada el 14 de març de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05