Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La bio-fira Aqua Calida presenta: “Mediterrani, el nostre mar”
El documental de Michael Pitiot i Yann Arthus serà un dels protagonistes de la nit del dissabte 10 de juny

MEDITERRANEE_EGTEls participants de la bio-fira Aqua Calida, podran gaudir el dissabte a les 22:30h a la Sala Cultural, de la projecció de l’espectacular documental “Mediterrani, el nostre mar”. Un film realitzat per Michael Pitiot i Yann Arthus al 2014, després d’obtenir un notable èxit amb el film “Planet Ocean”

La pel•lícula destaca per l’impressionant fotografia, que permet a l’espectador endinsar-se des del primer minut en el viatge aeri proposat pels directors, i per la música realitzada per Armand Amar. Però més enllà de la imatge, el film proposa explicar la història del Mar Mediterrani a través del temps i la geografia. I darrera aquesta història colpeja la pregunta: “hem oblidat el llegat del Mar Mediterrani?”.

En definitiva, amb la projecció de “Mediterrani” us convidem a gaudir amb els cinc sentits d’aquest mar tan nostre on han nascut tantes civilitzacions i alhora reflexionar sobre com ha de ser en un futur.  D’altra banda serà un tancament immillorable per concloure la primera jornada de la nostra bio-fira Aqua Calida, on volem apostar per valors com la sostenibilitat, el coneixement de la nostra història i el respecte cap al nostre entorn més proper.

Vols conèixer amb detall totes les activitats de la bio-fira? [+]

Informació publicada el 26 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05