Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Un món amb energia sostenible és possible!
Bio-fira Aqua Calida: creem consciència amb el Medi Ambient

Activitats familiars

Pedala amb energiaA Caldes d’Estrac, volem posar el nostre gra de sorra per l’eficiència energètica i per això dins de la nostra fira Aqua Calida hem preparat un espai lúdic de conscienciació en l’ús de l’energia sostenible.

Dissabte 10 de juny, posem en marxa el joc “Pedala amb energia” on els infants podran crear els seus granissat i les seves crispetes amb l’energia que és genera pedalejant amb una bicicleta.
Diumenge 11 de juny, convidem a nois i noies a “Seguir la pista de la bombeta Maria”, Un espectacle de carrer on la bombeta Marieta ens resol el misteri de l’energia tot seguint diverses pistes, jugant, cantant i ballant.

bombeta MariaA més a més, durant tot el cap de setmana es podrà participar en els jocs gegants: “El joc de l’energia en un dia” on aprendrem a estalviar energia, i  “Ecocasa”, el gran joc de l’eficiència energètica, que ens ajudarà a saber com estalviar energia dins de l’àmbit domèstic.
Pels més grans de la família, portarem a Caldes d’Estrac, les exposicions: “Actuem amb energia” on expliquem com es pot fer un ús eficient de l’energia, que estarà situada a la Fundació Palau, i “Treballem per l’energia sostenible: El Pacte d’Alcaldes” on donarem consells d’accions per lluitar contra el canvi climàtic cada dia en el nostre àmbit domèstic.

Totes aquestes activitats es faran amb el suport de la Diputació de Barcelona i en el marc de la propera celebració de la Setmana de l’Energia 2017, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Vols saber més sobre Aqua Calida? Segueix llegint: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 5 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05