Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Una degustació amb productes propers, de qualitat i saludables
El Mercat Municipal obre les seves portes durant la bio-fira Aqua Calida

Fira Aqua Calida 2017

Fira Aqua Calida 2017El mercat municipal va obrir  les portes dissabte 10 de juny a les 21h amb delicioses tapes i pinxos dedicades als paladars més exigents. La Big Band de l’Escola de Música l’Oriola, de Sant Vicenç de Montalt, i el quartet de versions Tangerine van completar la vetllada ambientant les afores del recinte amb un recital en directe.

Fira Aqua Calida 2017Fira Aqua Calida 2017Diumenge 11 de juny a les 13h, a més del tastet gastronòmic, també es va fer un vermut solidari per col•laborar amb l’entitat Il•lusions Solidàries, dedicada a la restauració i donació de joguines.

Des de l’Ajuntament es vol agrair a tots els participants de la bio-fira i especialment als paradistes del Mercat Municipal, Can Piu Polleria, Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, dels restauradors Soletico, La Quadra del Mar, la Cassoleta, Verdura i Cultura i Tête à Tête, de la botiga Món Sa i de l’entitat Il•lusions Solidàries la implicació dels quals ha fet possible l’èxit de la vetllada. També, volem agrair la col.laboració de la Patricia Ramello en la decoració de la fira.

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 15 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05