Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Donem a conèixer la cultura termal
El termalisme va ser un dels principals eixos de la bio-fira Aqua Calida

Fira Aqua Calida 2017

Fira Aqua Calida 2017 - Conferència Raquel SolerCaldes d’Estrac es defineix com a Vila Termal. Per això durant la bio-fira Aqua Calida, un dels eixos principals va ser el termalisme. Durant tot el cap de setmana vam comptar amb la presència de diferents balnearis catalans i el balneari Caldes d’Estrac va obrir les seves portes perquè tothom pogués conèixer les seve instal•lacions i la seva història.

Fira Aqua Calida 2017 - Detall stand Hotel ColonA més a més vam posar sobre la taula experiències tan enriquidores com les que ens va portar  Isidre Pineda, 1r Tinent d’Alcalde de Caldes de Montbui, que va parlar del passat, present i futur del termalisme, i de les estratègies turístiques que s’han realitzat per fomentar el termalisme en diferents llocs del món com Islàndia o Ourense, posant també com exemple la campanya realitzada a Caldes de Montbui que té com a lema “El poble que bull”.

Fira Aqua Calida - espectacle al safareigTambé va destacar la conferència de Raquel Soler, metgessa i especialista en hidrologia, que va fer una exposició sobre els beneficis i les propietats de les aigües termals.

D’aquesta manera la bio-fira Aqua Calida  va aportar una visió global del termalisme, oferint la possibilitat als visitants, no només de conèixer la nostra cultura termal, sinó de viure-la en primera persona.

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 15 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05