Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Història i llegendes que prenen vida
Fira Aqua Calida 2017 - Foto V. Cedro
Fira Aqua Calida 2017 - Foto V. Cedro

Tant dissabte com diumenge 10 i 11 de juny els carrers del municipi van acollir diferents espectacles i activitats infantils amb motiu de la bio-fira Aqua Calida.

Fira Aqua Calida 2017 - ball dels gegantsEn primer lloc dissabte, a l’Espai de Contes i a càrrec de Xiulacontes, es va narrar la llegenda de la Dona d’Aigua de Caldes, una bonica història plena de màgia que va captivar als infants de la família. El diumenge es va oferir una altre sessió de contes; aquest cop basada en la llegenda de la Fàtima i en Busquets, els personatges que han esdevingut els gegants de Caldes.

Fira Aqua Calida 2017 - Espai de ContesD’altra banda es van dur a terme espectacles com el ball de les Dones d’Aigua, a càrrec dels bastoners de Malla, basat en les rentadores; i la dansa amb música i aigua  “La reina de les encantades”, a càrrec de LU’UM que va tenir com a escenari l’emblemàtic safareig del nostre municipi.

Fira Aqua Calida 2017 - ball dels gegantsLa colla gegantera de Caldes d’Estrac també va participar amb una cercavila des de la plaça de la Vila fins  al Mercat  Municipal, que va donar pas a l'obertura de les "Tapes i Vermut” del diumenge.

La Fundació Palau va acollir una exposició sobre l’estalvi i la eficiència energètica, i va oferir portes obertes els dos dies de la fira.

Cal destacar també les activitats infantils realitzades amb el suport de la Diputació de Barcelona i pensades per introduir als més petits en els valors de la sostenibilitat i l’eficiència energètica, com el joc “Pedala amb energia”, on es podien fer granissats i  crispetes amb l’energia generada pedalejant amb una bicicleta. Un exemple pràctic de que amb un petit gest es pot aconseguir un món més sostenible.

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 15 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05