Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Telèfons i apps d'interès

Amb motiu de la situació d’alarma que estem vivint a causa del Coronavirus, l’Ajuntament de Caldes d’Estrac ha tancat físicament tots els edificis i equipaments municipals.
No obstant això podreu fer les vostres consultes sobre aquests temes en els següents telèfons:




  • L’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana:

L’atenció es farà telefònicament al 93 791 00 05, per a tràmits podeu fer servir a la Seu Electrònica: https://caldetes.eadministracio.cat/info.0 i per correu electrònic a oac@caldetes.cat


  • Policia Local:

Només s’atendran les urgències. La resta de denúncies rebran assessorament via telefònica. Tota la resta de tràmits s’hauran de fer via telefònica al tl: 93 791 21 21 mb: 629 359 359 i per correu electrònic a policialocal@caldetes.cat

Serveis Socials de Caldes d'Estrac:

Col_ciutada_telf

A més del correu electrònic a infossocials@caldetes.cat, s’han activat un servei telefònic de seguiment i acompanyament per aquelles persones usuàries del servei i/o d’aquelles altres que es trobin en situació de risc o vulnerabilitat.
     

Telèfons: 667183094 o 62778527. Horari: de 9 a 14h de dilluns a divendres.

Recordem també que no es podrà fer servir el telèfon fixe habitual de Serveis Socials.

Les possibles incidències fora de l’horari establert i de cap de setmana seran ateses    per la Policia Local, en la mesura del possible, o derivades a altres administracions competents.




  • Consultes de salut i emergències

TELEFONS

Cal recordar que abans d’anar al cap cal trucar als següents telèfons d’emergència: 061 urgències per Coronavirus012 consultes generals sobre el Coronavirus i altres112 emergències

programació

Si has de fer una consulta al CAP i no ho aconsegueixes recorda que pots contactar amb el centre a través de la web de programació de visites, deixar un missatge i es posaran en contacte amb tu. (En horari de dilluns a divendres de 8 a 20h- fora d'aquest horari cal trucar al 061 o al 112)





  • Violència de gènere

http://www.caldetes.cat/ARXIUS/2020/dona/coronavirus/Telf.s_emergA_ncies_ViolA_ncia_de_gA_nere__1_.jpg


  • Servei d'acompanyament al dol

200415_AECC_Maresme_Cartell_AtenciA__al_Dol1.jpgL''AECC, posa en funcionament un equip de professionals per acompanyar en el dol, destinat a qualsevol persona que hagi patit una pèrdua en les circumstàncies actuals de confinament
☎️ 900 100 036 🗓 24h / 7 dies de la setmana 📧 https://www.aecc.es/es/atencion-duelo






  • Contactar amb l'ORGT

ORGT-25 maig  






APPs d'INTERÈS

  • ConfinApp té com objectiu donar accés a  tota la informació i serveis que el Govern de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, autònoms i empreses durant i després del confinament.

Més informació [+]

Descarregar [+]

  • STOP COVID19 CAT Fes el seguiment i vigilància dels teus símptomes de  coronavirus 

Més informació [+]

Descarregar Android [+]  

Descarregar Apple

Des de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac demanem a la ciutadania que segueixin les directrius que arriben i de les que els anem informant constantment des del web municipal i les xarxes. Donem el nostre suport a tots els ciutadans en aquests moments difícils i agraïm la seva col•laboració quedant-se a casa.

Informació publicada el 24 de març de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05