Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S´amplien les vies de telčfon, whatsapp i e-mail per denunciar els casos de violčncia de gčnere
Informem de tots els recursos per poder fer front a les situacions de violčncia de gčnere que es puguin estar patint durant el confinament.

banner_violenciamasclista

Des de l’Àrea de Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac us volem posar a l’abast tots els recursos necessaris per poder fer front a les situacions de violència de gènere que puguem estar patint durant el confinament. Aquí us deixem el resum dels telèfons, e-mails i whatsapp disponibles:

Telfs emergencia

Des de l’Institut Català de les Dones, estan promovent la campanya “CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA QUE NO ENS ATURI EL CONFINAMENT”. Han comunicat que la línia 900 900 120 Contra la Violència Masclista ha habilitat una línia de Whtatsapp per garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclistes durant el confinament a través del número 671 778 510 que amplia i facilita la comunicació escrita i immediata amb les professionals d’aquest servei:

Serveis violencia genere

Els Mossos d'Esquadra activen un pla de contingència per garantir la seguretat de víctimes de violència masclista i domèstica. Entra en funcionament la bústia de correu mossos.atenciovictimes@gencat.cat adreçada a potencials víctimes de maltractaments amb l’objectiu d’activar una comunicació àgil i efectiva en casos no urgents.

Més informació al següent link: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/383628/mossos-esquadra-activen-pla-contingencia-garantir-seguretat-victimes-violencia-masclista-domestica

Tens dubtes? el Ministeri d’Igualtat del Govern d’Espanya, ha redactat una guia d’actuació per a dones que estan patint violència de gènera en situació de permanència domiciliaria derivada del estat d’alarma pel COV19.
Us la faciliten a continuació:

Guia Estamos contigo

Guia Estamos contigo

Fitxer: GuiaVictimasVGCovid19__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 35
Mida: 1.49 MB

Guia de consells de seguretat durant l’estat d’alarma per a possibles víctimes de violència masclista, domèstica, persones amb discapacitat, menors i persones grans en situació de confinament domiciliari.

Guia de consells de seguretat davant situacions de violència

Guia de consells de seguretat davant situacions de violència

Fitxer: 200430_3.Guia_de_consells_de_seguretat_per_a_vA_ctimes_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 234,21 kB

Informació publicada el 27 de març de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05