Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Es reprenen les activitats de Gimnàstica conscient i Mindfulness per a la gent gran
Es faran a la pèrgola del parc Joan Maragall, un espai a l´aire lliure per tal disposar d´una bona distancia social i ventilació com també es mirarà per al bon ús de les mascaretes i gel hidroalcohòlic.

AvisLa gent gran ha sigut una de les més afectades durant l’estat d’alarma pel COVID19. No només per l’afectació a la salut sinó per totes les mesures d’aïllament i pèrdua d’activitats.
Per aquest motiu, des de la Regidoria de Gent gran, es volen reprendre les activitats de Gimnàstica conscient i Mindfulness amb totes les mesures de seguretat.

Es faran a la pèrgola del parc Joan Maragall, un espai a l’aire lliure per tal disposar d’una bona distancia social i ventilació com també es mirarà per al bon ús de les mascaretes i gel hidroalcohòlic.

A partir del proper dijous 2 de juliol es farà la Gimnàstica conscient, a càrrec del professional Jon Ayúcar, de 9 a 10:30. Les classes de Gimnàstica conscient es faran fins al 16 de juliol,  i es reprendran novament el 27 d’agost.

D’altra banda, el dilluns 6 de juliol, de 9 a 11 hores, es farà la primera classe de meditació conscient del Mindfulness amb la Bàrbara Giraco que finalitzarà el 3 d’agost.

Des de la regidoria de la Gent Gran s’ha destacat el fet de que les activitats estan pensades per fer amb totes les mesures de seguretat: “Volem ajudar a mantenir una activitat saludable però de forma segura.”

Informació publicada el 2 de juliol de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05