Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les targetes moneder vinculades als ajuts de menjador escolar deixaran d´estar actives el 31 de juliol
Així ho ha anunciat la Direcció General d´Atenció a la Familia i Comunitat Educativa

AvisDes de l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac us informem que la Direcció General d’Atenció a la Familia i Comunitat Educativa ha anunciat que les targetes moneder que es van lliurar el mes de març als alumnes beneficiaris d’ajuts de menjador escolar per al curs 2019-2020 quedaran inoperatives el proper divendres, 31 de juliol. A partir d’aquesta data, el Departament d’Educació iniciarà el procediment per deixar les targetes amb saldo zero.

Tot i que les targetes no estiguin operatives, no s’han de llençar per si es tornen a reactivar més endavant en funció de com evolucioni la COVID-19. Les famílies beneficiàries les hauran de conservar en bon estat i retornar-les al centre educatiu on estigui escolaritzat l’alumne/a durant el mes de setembre, coincidint amb l’inici del nou curs.

El sistema de targes moneder es va activar el mes de març, coincidint amb el període de confinament, per tal de garantir que els i les alumnes beneficiàries dels ajuts de menjador escolar puguessin disposar dels diners equivalents als que haurien percebut si no hagués estat suspès el servei de menjador escolar des del 13 de març.

Segons les dades  del Consell Comarcal, al Maresme s’han repartit un total de  7.800 targetes.

Informació publicada el 30 de juliol de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05