Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Com contactar amb el teu CAP?
Recordem quins són els canals per realitzar les consultes de salut

com contacatar amb el capDes de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac us enviem el recordatori de l’Equip d’Atenció Bàsica de Sant Andreu de Llavaneres sobre quins canals s’han d’utilitzar per realitzar consultes de salut.

Cal subratllar que la col•laboració dels usuaris continua sent molt important per poder oferir el millor servei assistencial. Per això cal continuar utilitzant els canals d’atenció no presencial per a les consultes no urgents. Si l’usuari explica què necessita abans d’anar al CAP, es podrà agilitzar la resposta i evitar desplaçaments innecessaris.

Canals de comunicació per a consultes no urgents:

- Mitjançant el web de programació de visites ics.gencat.cat l’usuari pot descriure quina atenció mèdica o gestió vol fer i el contactaran per telèfon per donar-li resposta.

- També es pot escriure un correu electrònic a llavaneres.sanitat@gencat.cat. O enviar una eConsulta al professional mèdic o infermer a través de La Meva Salut (podeu demanar les claus d’accés a lamevasalut-registre o al 900 053 723 de dilluns a divendres de 8 a 20h).

- Si es prefereix contactar per telèfon, es pot fer al 93 326 89 01, on recolliran la demanda de l’usuari i es coordinaran amb el CAP per donar resposta. També existeix l’opció de trucar directament al centre. El telèfon del CAP de Llavaneres és el 93 792 87 07

- Amb qualsevol opció, un professional d’atenció primària indicarà a l’usuari si és convenient que es dirigeixi al CAP i programarà visita. O si pot, resoldrà la necessitat de l’usuari sense que aquest s’hagi de desplaçar.

• Per a urgències cal trucar al 061.

• Atenció pediàtrica


Respecte a l’atenció pediàtrica, el comunicat recorda que continua, com en les últimes setmanes, concentrada al Consultori de Sant Vicenç de Montalt.

Informació publicada el 28 d'agost de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05