Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Descobrint l'escriptor Manuel Llanas
Llicenciat en Filosofia i Lletres, Manuel Llanas i Pont és un destacat filòleg, professor i escriptor català molt vinculat al municipi

La CanudaL'última publicació de Manuel Llanas és «LA CANUDA i el comerç del LLIBRE VELL. Converses amb Santi Mallafré» de l’editorial Comanegra. Aquest llibre és la biografia d’una de les llibreries més emblemàtiques de la història de Barcelona. Tot un tresor!

Us en deixem un fragment:

“Avui immersos en un procés imparable de globalització, les concentracions urbanes tendeixen fatalment a la uniformització i a la despersonalització. L’ànima de les ciutats es perd al compàs del tancament de comerços tradicionals i emblemàtics, substituïts per franquícies de cadenes internacionals que es repeteixen clònicament arreu. I aquesta pèrdua homogeneïtza el paisatge urbà i, alhora, esborra la identitat cultural.”

A mesura que passem les pàgines del magnífic llibre, no podem evitar sentir nostàlgia pel passat, encara que nosaltres no hem viscut els anys que es relaten, i una sensació de pèrdua important.

Gràcies Manuel per preservar i donar a conèixer aquesta memòria tan important!

Informació publicada el 20 de novembre de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05